Tuesday Dec 05, 2023

#290 Rust voor moeders: Ontsnap aan de “Ik ben niet goed genoeg”-valkuil

Dag in, dag uit zie ik moeders zichzelf voorbij rennen, altijd streven naar perfectie, terwijl ze het gevoel hebben dat ze het nooit bij kunnen benen. Ze hebben last van de “Ik ben niet goed genoeg”-blokkade, die hen een enorme druk geeft. Het beïnvloedt hoe ze in het leven staan.

Als je jezelf hierin herkent, luister dan deze podcastaflevering. Daarin ontdek je hoe je aan de "Ik ben niet goed genoeg"-valkuil ontsnapt, zodat je rust voelt en je je weer jezelf voelt en zo de vrouw en moeder kan zijn die je graag wil zijn.

Daarnaast vertel ik over het online programma "Stralend jezelf" voor moeders, waarmee je innerlijke rust creëert en je weer jezelf kan zijn. Klik hier voor meer informatie en om je direct aan te melden.

Heb je een vraag of wil je graag dat ik een bepaald onderwerp in de podcast bespreek? Vul dan het formulier via onderstaande link in en wie weet, behandel ik binnenkort jouw vraag of onderwerp:
https://selmavannoije.nl/podcast-2/

Gun het jezelf om niet meer alleen maar moeder te zijn, maar je ook weer jezelf te voelen. Om dat te bereiken is het belangrijk om rust te voelen, dus download nu mijn gratis ebook "8 Tips voor moeders met jonge kinderen om meer rust in je leven te creëren" aan te vragen via onderstaande link:
https://selmavannoije.nl/gratis-ebook/

Of meld je aan voor mijn gratis 3-daagse challenge “Rust voor moeders”:
https://selmavannoije.nl/gratis-challenge/

Wil je alle podcastafleveringen overzichtelijk onder elkaar en wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als er een nieuwe podcastaflevering online staat? Abonneer je dan op de podcast door op de knop “Volgen”, “Subscribe” of “Abonneer” te klikken en klik op het belletje.

Ondersteun je mijn missie en wil je je ook weer jezelf voelen? Laat dan een review achter in de podcastapp via waar je deze afleveringen luistert. Hoe meer reviews, hoe beter de podcast vindbaar is en dus hoe meer moeders en kinderen ik kan helpen.

Music by Lesfm from Pixabay

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Version: 20240320